Sărățelele cu brânză și cașcaval sunt întotdeauna o variantă de gustare potrivită pentru orice moment al zilei.
Mai mult decât atât, sărățelele pot fi consumate de la cel mai mic membru al familiei până la cel mai în etate, fără remușcări.
Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, acestea pot fi preparate și cu 2 săptămâni înainte și depozitate într-o cutie închisă ermetic, la rece, apoi scoase și servite musafirilor cu drag.
Își vor păstra gustul și frăgezimea, iar noi avem opțiunea rapidă de servire.
Haideți să vedem care sunt ingredientele de care avem nevoie:
CITEȘTE ȘI: Gustare rapidă cu care îi impresionezi pe cei dragi -mozzarella sticks – Exquis
Ingrediente:
CITEȘTE ȘI: Covrigei de casă după rețeta bunicii – Exquis
Mod de preparare:
Într-un vas amestecăm brânza răzuită, ouăle, untul și făina.
Vom obține un aluat mai lipicios, pe care îl punem în folie alimentară și-l depozităm în frigider pentru minim 2 ore.
Preîncălzim cuptorul la 185 ° C și tapetăm tava cu hârtie de copt.
Împărțim aluatul în jumătate și-l întindem pe masa presărată cu făină într-o foaie groasă de 1 cm.
Urmează să ungem cu ou, apoi radem cașcaval pe deasupra sau presărăm ce semințe ne plac, le tăiem după dimensiunea dorită și le așezăm în tavă.
Le coacem pe nivelul de mijloc al cuptorului până se rumenesc ușor.
Le lăsăm la răcit, apoi pot fi servite fără remușcări, doar cu gânduri bune!